En oppdatering om vår chemtrails-situasjon.

Som dere sikkert observerte, hadde chemtrails-sprayerne fri på søndag!!!!! 😀 Så sola skinte fra en nydelig blå himmel hele dagen, kun avbrutt innimellom av noen små naturlige skyer. Fantastisk!!

Men i dag, mandag 15.03.2010, var de tilbake på oppdrag fra mydighetene. I løpet av hele dagen har de omstendig sprayet små tynne chemtrails, som til forveksling kan ligne litt på makrellskyer. Det kan jo tenkes at de fleste ville begynnt å bli ganske mistenksomme, hvis den daglige sprayingen alltid skulle ha vært like intens som den var på lørdag. Så det var nok planlakt at chemtrailsene skulle ha et mer naturlig utseende i dag. Men, de lurer ikke meg! Og forhåpentligvis ikke dere heller! 🙂

Skyer alla dette har vært over hele himmelen i dag. Jeg sto å så på, at den som går oppover på skrå, kom ut av et fly.

Litt senere på ettermiddagen, sprayet dette flyet et chemtrails som var milevis langt. Plutselig sluttet chemtrailset, og flyet fløy vidre med en vanlig kondensstripe etter seg!! At en kondensstripe plutselig skifter lengde og utseende på den måten, er rett og slett vitenskaplig umulig.

Her ser du at «flystripen» plutselig sluttet, og hvor er flyet??

Jo, det er her, øverst til høyre, zoomet inn på max for å få i det hele tatt klare å ta bilde av det. Det fortsatte i samme bane, men med kun en liten kondensstripe etter seg. Det er slik en normal kondensstripe/flystripe ser ut, for et fly som flyr i den høyden. Så kan vel ikke bli mere tydelig at flyene sprayer ting over hodet på oss.

Annonser

2 tanker om “En oppdatering om vår chemtrails-situasjon.

  1. Ja, det er på høy tid å få gjort noe med dette! En av måtene vil være å opplyse så mange som mulig, slik at vi samlet kan gå mot regjeringen. Hadde vært supert hvis du tar bilder av de chemtrailsene du ser. Jo flere bilder jo bedre! Og hvis du vil, kan du gjerne sende de til meg på mail, så kan jeg poste et innlegg for deg her på bloggen!?? 🙂 Og alle dere andre som leser denne kommentaren, send meg gjerne bra bilder av chemtrails! 🙂 ( pch_86@hotmail.com )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *