Om

Chemtrails over Kristiansand er en blogg hvor jeg skal dokumentere chemrails som blir sprayet over Kristiansand.

Annonser

5 tanker om “Om

 1. Rart at ingen konspirasjonsteoretikere har andre referanser enn det destruktive og høyreorienterte nyhetsspeilet og youtube?

  Har fulgt litt med på hobbyforskerne og «gravejournalistene som skriver nyhetsspeilet. Det slår meg at om de hadde brukt noe av energien sin på utdannelse, så kunne de kanskje hatt en jobb og ikke hatt så god tid på å tenke.

  Dette er bare det som slåt meg.

 2. Da bør du slå deg selv litt hardere 😉 Og du er virkelig ikke rett person til å snakke om andres prioritering av energi! Beklager at jeg er litt hard mot deg, men er bare så uendelig lei av slike korte tankemønstre som du tydligvis har….. Men siden du i det hele tatt bruker energi på å følge med på såkalte konspirasjonsteoretikere og til og med kommenterer på min blogg, så er det nok i dypet av din sjel, en liten stemme som prøver å få deg til å våkne. Du er jo helt klart et lite skritt i riktig retning allerede, siden du viser interesse for slike ting som dette, og all respekt til deg for det 🙂 Men ikke sett deg fast i dine trangsynte oppfatninger på veien! Tenk selv!!!!!!!!! TEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!! Å tenke selv er noe av det viktigste i hele verden!!! Heldigvis har jeg hatt tid til å tenke selv på tross av at jeg både jobber og går mitt siste år på universitetet!!……………… Grunnen til at jeg ofte henviser til sider som nyhetsspeilet og youtube, er fordi at det er der den eneste usensurerte informasjonen om verdens politikk og nyheter kommer fra. TV, aviser, radio, vitenskapen, religion, skolebøker og andre bøker er STERKT sensurert, slik at makteliten skal kunne ha konroll over oss. Hvis disse kanalene er dine enste kilder til sannhet, er du veldig langt på villspor!!! Og jeg ønsker deg bare alt det beste, virkelig! Så vær så snill å tenk selv, og ikke vær redd! Ikke gå deg bort i denne hypnotiserende illusjonen som media så fint fremstiller som den eneste virkeligheten……. Internett en den eneste kanalen som ikke er fullstendig sensurert, det er derfor jeg henviser til internett. De fleste avsløringene som det blir skrevet om er faktisk gjort av en god del personer som har vært «insidere», men som har stått fram og avslørt sannheter, og det er hackere som har hacket seg inn i datasystemer og fått fram sannheter. Ikke bare hobbyforskere og journalister uten utdannelse, slik som du tydligvis tror!! 🙂 Hvis du virkelig hører etter hva alle disse har å si, så vil du fort forstå hvor sannheten egentlig ligger hen!

 3. Hei sannhetssøkeren,
  Det er lenge siden noen aktivitet her på bloggen..liker bildene dine.
  Ser at du har fremme markering chemtrails dag 25.aug 2013.
  Blir det noen markering neste lørdag av 25.januar nå i 2014 i Kristiansand?
  Hilsen en annen som er opptatt av chemtrails På himmelen vår.

 4. Hei, ja jeg har ikke postet så mye i det siste, da jeg har flyttet til Fredrikstad hvor det heldigvis ikke er like mye chemtrails som i Kristiansand…Hadde vært fantastisk hvis dere hadde fått til en markering!!! Da håper jeg på klar himmel, så alle kan se..går jo ikke en dag med fint vær i Kristiansand uten chemtrails…lurer på hvorfor……….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *