Link til en fantastisk blogg!

http://forbudforbudt.blogspot.com/search/label/chemtrails Sjekk ut denne bloggen! 🙂 Jeg er forresten i Australia for tiden, og har derfor ikke mulighet til dokumentere chemtrails over Kristiansand. Men send meg gjerne bilder på mail, så skal jeg legge de ut! Det blir nok garantert noen chemtrails-bilder her fra Australia også etterhvert, kjenner jeg chemtrails-sprayerne rett….

Annonser

2 tanker om “Link til en fantastisk blogg!

  1. Hei:-) velkommen til bloggen min! Ja, heldigvis er det fler og fler som begynner å innse sannheten bak alle illusjonene vi lever i… Men trist nok er det mange som ikke bryr seg alikevel, fordi de ikke aner hva de kan gjøre med det…. Men uansett hvordan det ser ut i dag, må vi ikke miste håpet for fremtiden! Alt er mulig, bare vi står sammen;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *