Noen linker….

At jeg ikke har latt høre fra meg her på bloggen på en stund, betyr ikke at det ikke har vært noen chemtrails i det siste. Tvert imot, jeg har tatt flere hundre bilder av chemtrails i løpet av ferien! Skal legge ut noen her på bloggen så snart jeg har mulighet 🙂

I mellomtiden, her en omfattende artikkel om chemtrails:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/kong-harald-se-opp/

For de som ennå ikke klarer å se at chemtrails er en realitet: Her er noen filmklipp hvor meterologer bekrefter chemtrails..

http://www.youtube.com/watch?v=GYG_hdZmTic

http://www.youtube.com/watch?v=SS7tmQWXhYQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Cr25giCYKhA

Ha en fortsatt god sommer 🙂

Annonser

6 tanker om “Noen linker….

  1. Hmm, dette er interessant. Kom over bloggen din ved en ren tilfeldighet. Satt og så på bilder inne på storm.no sin facebookgruppe hvor chemtrails var nevnt på noen bilder, og bloggen din var nevnt av en av kommentatorne.

    Aldri hørt om chemtrails før, MEN jeg har lagt merke til «flystripene som aldri forsvinner», og undret meg over hvorfor det er sånn. Vanlige kondensstriper følger jo «etter» flyet og forsvinner etter kort. Har tatt bilder av slike chemtrails selv.

    Men hva er teorien mtp chemtrails? hvilke type kjemikalier er det som slippes ut? jeg mener, hvor kommer de fra/er brukt til tidligere? er det kjemikaliedumping på samme nivå som om det skulle ha blitt dumpet i sjøen, gravd ned eller hva det måtte være?

  2. Hei 🙂 Beklager så mye for det utrolig sene svaret! Velkommen til bloggen min, og tusen takk for kommentaren 🙂 Flott å høre at bloggen min faktisk klarer å spre litt bevissthet!! Det er jo akkurat det jeg ønsker å gjøre! 🙂 Er så utrolig frustrerende å se på alle menneskene som går rundt i gatene i sin egen lille verden, mens himmelen er sprayet full av chemtrails. Hadde de bare sett opp og litt lenger enn sin egen nesetipp i 2 sek, hadde de nok fått rimlig sjokk. Når man først har lakt merke til disse chemtrailsene er det umulig å ikke legge merke til de igjen. Men er jo såklart de som fortsatt benekter av all sin kraft, selvom bevisene er der rett forran de. Kan igrunn forstå de, er jo mye finere å leve i illusjonen om at alt er så fint og flott, og vi er frie og lykkelige og at myndightetene kun vil oss vårt beste, og at media forteller oss alt vi trenger å vite om i denne verden. Dette er jo en fin og komfortabel illusjon det. Men det er desverre bare en illusjon!!! En illusjon befolkningen virkelig trenger å våkne opp av, slik at vi kan ta vår frarøvede frihet og identitet tilbake! Alt er virkelig ikke som det skal, og kommer til å bli uendelig mye verre framover hvis ikke folk snart våkner opp! Chemtrails er bare en liten brikke i dere store puslespillet, men det er en så utrolig synlig brikke, som hvem som helst kan se hvis de bare ser. Er derfor jeg skriver denne bloggen, for å hjelpe andre til å se sannheten. Og når man først har sett en av sannhetene, begynner illusjonene å kollapse en etter en, slik at alle de andre sannhetene kommer fram. Det at du er i stand til å se at chemtrails er en realitet, viser egentlig at du allerede har begynt din oppvåkning så smått. Og dette er utrolig flott 🙂 Jeg er veldig glad på dine vegne!! Oppvåkningen kan til tider være både hard og vond, men kommer du deg gjennom det, er det en fantastisk verden som åpner seg for deg på den andre siden. Denne verden er ikke helt manifistert ennå, men kommer til å bli det mer og mer etterhvert som flere våkner opp. Denne nye verden er full av frihet, harmoni, kjærlighet, rettferdighet+++, altså alt annet enn det verden handler om i dag! Men at denne verden blir manifistert er maktelitens store frykt, for da vil de miste makten og kontrollen, som de lever av og for i dagens verden. Derfor har illuminati, verdens «elite» av rike maktsyke «mennesker», skapt en stor mengde illusjoner, som de nå jobber hardt for å opprettholde hos befolkningen, slik at de fortsatt skal kunne ha kontroll over oss i framtiden. Etter den indistruielle revolusjonen mistet de veldig mye kontroll, og deres mål er å ta tilbake den mistede kontrollen og igjen få total kontroll over befolkningen, slik som de hadde i gamledager. Slik at befolkningen kan bli benyttet som deres slaver, mens de sitter på toppen med all makt, penger og ressurser. De vil redusere befolkningen til ca 500 millioner mennesker. Dette er en reduksjon på over 90 prosent faktisk! Høres for utrolig ut for å være sant, er klar over dette. Men du kan selv se filmklipp av elite folk som rockerfeller og andre bildebergere, som er høyt oppe i maktapparatet, hvor de åpent forteller om dette i taler og lignende. Mens befolkningen er fullstendig opptatt av å jobbe på dagtid og se hjernedøde tv programmer på kveldstid, etter de har spist en middag stappfull av skadelige kjemikalier, og etterpå koser seg snacks full med kemikalier som for eksempel msg(også kalt smaksforsterker eller natriumglukamat eller lignende), som er et hjernesvekkende kemikalie eliten bevisst har puttet i store mengder i vår mat for å holde oss passive. Bare prøv å kutt det ut en stund og du merker stoor forskjell!!! Fluor er også et totalt unødvendig kjemikalie, som kun er brukt for å holde massene passive. Mens befolkningen er manupulert av massemedia og hypnotisert og passifisert osv osv, er makt eliten travelt opptatt med å ta over verden, og gjøre den til et paradis for seg selv, men på bekostning av befolkningen som det ville blitt et helvete for, hvis eliten fikk det som de vil….. NWO som det blir kalt, vil ha en verdensregjering, en valuta og hele beolkningen med en microchip i høyre hånd.. Høres dette kjent ut??? Vel, vi må se alt dette i et større perspektiv. Vi er inne i endetiden, eller enden av tiden, mange av de store religionene og tidligere samfunn som for eksempel mayane, har hatt profetier om dette. Etter endetiden som er over i 2012-2013 vil menneskenes bevissthet(på det spirituelle planet) gjøre et stort evolusjonsmessig sprang og vi vil ta del i det intergalaktiske samfunnet, som alltid har vært der, noe som til og med myndighetene er klar over. Men makteliten gjør alt de kan for å holde befolkningen i uvitenhet, slik at de kan forhindre dette og beholde sin makt over oss. Alt dette som skjer for tiden og framover er egentlig av åndelig/spirituell betydning. Men dette er desverre noe som er ganske vanskelig å forstå for store deler av befolkningen, takket være maktapparatets harde kamp opp gjennom tidene, for å slakte menneskets spiritualitet/åndelighet. Off ble visst litt rotete alt dette…men er så utrolig mye, og ville gjerne fortalt deg alt jeg vet, men da kunne jeg nok sikkert snakket om alt dette i flere år….. men hvis du lurer på noe må du bare spørre! Jeg har såklart ikke fasiten, og er mange der ute som kan utrolig mye mer om alt det ulumske makteliten driver med. Men litt kan jeg, og kan en god del om det åndelige, og hjelper gjerne med svar og tips 🙂 men alt i alt er det uansett opp til hver enkelt å ta ansvaret for sin egen evolusjon og utvikling av bevisstheten. Og jeg skriver denne bloggen kun for å hjelpe andre med å ta dette ansvaret hvis de ønsker det. Jeg håper såklart at så mange som mulig vil ønske det i tiden framover, men alle har fri vilje til å velge akkurat hva de måtte ønske, og jeg vil ikke tvinge noe på noen. Men hvis du leser denne bloggen, så er det nok en liten stemme i dypet av din sjel som prøver å få deg til å våkne opp…… Er et hav av informasjon på internett, hvis du er klar for å ta skrittet videre og starte din oppvåkning, er det bare å begynne å google! 🙂 Hvis du lytter til din intiusjon vil denne fortelle deg om det du leser er sant eller ikke….. Sider som nyhetsspeilet.no er kanskje en grei plass å begynne. Der finner du også mange kilder til andre sider på internett.. Men så fort du er klar over verden slik den egentlig er og illusjonene du har levd i er vekk, så er det viktig å vende seg vekk fra alt dette negative…. Er derfor jeg ikke har gjort så mye med bloggen min i det siste 🙂

  3. Jeg røyker ingenting jeg!!! Kanskje på tide du slutter, så du klarer å se virkeligheten rundt deg klarere enn det du er istand til nå!!!!!;-) ( Men hvis du absolutt vil røyke noe, kan jeg anbefale deg DMT. Tenker det kunne vært nyttig i ditt tilfelle..og det skader ikke og sløver ikke ned hjernen. ) Kan også anbefale å holde seg unna all masseprodusert kunstig mat som inneholder msg/natriumglukamat/smaksforsterker, dette stoffet sløver ned hjernen kraftig. Fluor bør også unngås. Fluorfri tannkrem kan kjøpes på helsekosten eller internett. Anbefaler å rense vannet du drikker også. Og unngå kunstige søtningsmidler. Og ellers all narkotika og alkohol. Du merker seriøst forskjell på bevisstheten etter avgiftning på alle de stoffene… 🙂

  4. Kom tilfeldigvis over den her siden jeg også…regner med at du har lite med venner? stakkars jente

  5. Åja, men så flott at folk tilfelidigvis kommer over bloggen min da 😀 til og med sånne trangsynte som deg! Veldig flott at bloggen min kan komme til nytte!! 🙂 Tipper neste gang du ser opp på himmelen, og legger merke til en av de kunstige skyene, sender du nok en tanke til chemtrailsbloggen min 😛 Du trenger ikke synes synd på meg altså, jeg har nok flere ekte venner enn deg! 😉 Og til alle dere som leser dette, ikke la dere skremmes til ignoranse, av trangsynte folk som han som postet kommentaren over!!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *