Chemtrails søndag 11.04.2010

Det første jeg så når jeg kikket ut av vinduet da jeg våknet i dag morges, var at følgende chemtrail ble laget av et fly. Jeg rakk desverre ikke å ta bilde mens det ble laget. Av en eller annen grunn så har de laget alle chemtrailsene i det siste veldig korte, og virker som de prøver å kamuflere de som skyer. Chemtrailset som jeg så på at ble laget i dag, este seg veldig fort ut til å ligne en sky.

Helt til høyre kan du se et lite contrail som krysser chemtrailet!

Her kan du også se et contrail helt til høyre!

Dette var det siste bildet jeg fikk tatt, før det hadde blåst så langt bort at jeg ikke kunne se det. Hele morgenen var himmelen full av merkelige skyer, men siden jeg ikke kunne se noen av de andre «skyene» komme ut av fly, så tok jeg ikke med bilde av de. Men, i kampen mellom det gode og onde, er de onde heldigvis dømt til å tape. Utover formiddagen hadde alle «skyene» blåst vekk, så vi fikk en deilig dag med sol og blå himmel for tredje dag på rad 😀

Annonser

En tanke om “Chemtrails søndag 11.04.2010

  1. Sorry. Ingen av disse bildene viser noe annet enn helt vanlige kondensstriper. Flytrafikken øker. Det gjør også hyppigheten av disse stripene. At de noen ganger flyter ut og blir liggende lenge skydes fukt i atmosfæren. Når det er tørr luft forsvinner de raskt. Under spesielle forhold kan de dekke hele himmelen. Dette er helt vanlig, og slik har det vært siden jetflyenes barndom. Får 100000-vis av flyvere beskjed om å være så snill å ikke si det til noen, eller er det slik at noen smugler tonnevis med kjemikalier inn i flyet uten at noen merker det? Hvor er dysene plassert? Har aldri sett noen. Ikke engang på nettet, bortsett fra noen Twin Ottere som brukes i landbruket i USA. De eneste bildene som avviker fra vanlige kondensstriper er av fly som dumper drivstoff. Skal man forgifte folk er det vel litt enklere med gift i drikkevannet. Diskrét og raskt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *