Chemtrails vs contrails

For dere for ennå ikke vet så mye om chemtrails, tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om forskjellen på chemtrails og contrails. Chemtrails blir ofte bortforklart med at de bare er vanlige contrails, eller kondensstriper som det heter på norsk. Men til tross for at chemtrails og contrails kan ligne på hverandre, er det to vidt forskjellige ting. Men hvordan kan man se forskjellen? Her er et eksempel: http://www.acnlp.no/textsider/Chemtrails-2.htm

For å gi dere så nøyaktige forklaringer som mulig, har jeg søkt litt på internett. Ønsker dere mer informasjon, er det enorme mengder, dere lett kan finne ved å for eksempel google det. Har også lakt ut noen linker til høyre her på bloggen, som kan være greie å starte med.

Wikipedia sin forklaring på hva contrails er lyder som følgende:

Kondensstriper oppstår på to måter:

  1. Luften som strømmer ut av en flymotor er fuktig og luften kan dermed havne forbi doggpunktet. Da oppstår det kondensasjon, og kondensasjonsstripene tar form.
    Flydrivstoff som bensin (stempelmotor) eller parafin (jetmotor) består hovedsakelig av hydrokarboner. Når drivstoffet brenner, går karbonet sammen med oksygenet og danner karbondioksid. Hydrogenet går også i sammen med oksygenet og danner vann, som en ser igjen som damp i eksosen. For hver liter med drivstoff som blir brent, blir det produsert omtrent en liter vann, i tillegg til vannet som allerede utgjør fukten i luften som blir brukt til å brenne drivstoffet. I store høyder slipper denne dampen ut i kalde omgivelser (når høyden øker faller temperaturen i troposfæren) som avkjøler dampen til den kondenserer til ørsmå vanndråper og/eller desublimerer til is. Millioner av ørsmå vanndråper og/eller iskrystaller utgjør kondenssstripene. Avkjølingen (og derfor tiden og avstanden) dampen trenger for å kondensere gjør at kondensstripene først oppstår et lite stykke bak flymotorene.
    Det meste av innholdet i disse skyene kommer fra vann i den omkringliggende luften. Ved store høyder krever underkjølt vanndamp en utløsningsmekanisme for å desublimere. Eksospartiklene fungerer som denne mekanismen, og får vanndampen til å raskt omformes til iskrystaller. Kondensstriper oppstår bare hvis temperaturen på utsiden av flyet er lik eller mindre enn -57°C
  2. En vingevirvel kan også gi kondensstripe som effekt. Ved vingens tupp danner luften en virvelstrøm som fører til lavere trykk lokalt. Da kan, under gitte forhold, dugg dannes, og vingevirvelen blir synlig. Kondensstriper fra eksos er ofte mer stabile og varer lengre enn kondensstriper som oppstår ved vingespissen, som ofte blir forstyrret i kjølvannet av flyet og dermed bare varer kort tid. ( Hentet fra http://no.wikipedia.org/wiki/Kondensstriper )

Altså, kondensstriper forsvinner til slutt, uansett! Det er vitenskaplig umulig at de kan bli milevis lange, og utvikle seg til å bli store skyer, som til slutt ligger som et teppe over himmelen. De flystripene som gjør dette, er chemtrails!

Det er en stor mengde med skeptikre ute på internett, som prøver å si at alt er som det skal være, og at chemtrails er bare vanlige contrails. Hvorfor de er så ivrige til å få alle til å tro dette, kan jeg ikke forstå. Hvis du har øyne og se med, og bevisstheten i behold, forstår du at det er noe som foregår, som absolutt skulle hatt mer oppmerksomhet. 

    

( Bildene er hentet fra http://images.google.no/images?hl=no&q=chemtrails&rlz=1W1SKPB_no&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi )

Wikipedia sin forklaring på chemtrails var desverre mangelfull og sensurert, slik som de fleste mainstreem informasjonskildene er. Etter å ha lest på utallige sider, på engelsk, har jeg funnet mye utfyllende informasjon. Det beste er hvis du søker og leser selv, men noe kan jeg nevne her. Chemtrails blir sprayet ut av fly. Det kan ligne på vanlige contrails til å begynne med, men når du ser «contrailset» bli milevis langt, gjerne fra den ene siden av horisonten til den andre, da er det chemtrails. Mange chemtrails eser utover til å ligne skyer. Ved kraftig chemtrails-spraying, kan det legge seg som et teppe over hele himmelen. Chemtrails-spraying har foregått helt siden 50-tallet, og begynnte på alvor sent på 90-tallet. Det foregår i alle verdens NATO land. De har funnet store forekomster av aliminium og barium i regnvann, etter chemtrailsspraing. Andre kemikalier blir også brukt, til og med røde blodceller fra mennesker. Det er mange sykdommer som har blitt koblet til chemtrails-spraying. Blant annet Morgellons disease, som er en sykdom hvor fibre begynner å vokse ut av huden. http://willthomasonline.net/willthomasonline/Nano_Chemtrails.html , http://www.carnicom.com/morgobs1.htm

 Vanlige kondensstriper?? Eller chemtrails?? Svaret er enkelt spør du meg…

( Bildet er hentet fra http://www.educate-yourself.org/ct/ )

Det er i hovedsak militærfly som prayer ut chemtrails. Når flyene flyr i sirkler slik som på bildene under, vet vi at det ikke kan være noe annet.

Steinar-2

( Bildet er hentet fra http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/nar-himmelen-faller/ )

( Bildene er hentet fra http://images.google.no/images?hl=no&q=chemtrails&rlz=1W1SKPB_no&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi )

Innsiden av et chemtrailsfly? Bildet er hentet fra http://www.uaff.info/uaffchemtrailpage.htm , en side med mye informasjon.

Det er et hav av informasjon hvis du ønsker å finne ut mer. Chemtrails er kun en liten del av alt som for tiden foregår bak ryggen på verdens befolkning. Mange tviler nok på at myndighetene ville gjort noe bak ryggen på oss, og ville gjort noe mot oss som er direkte ondskap. Myndighetene er jo her for å ta vare på oss, og de vil oss kun vårt beste! Eller??? Ganske naivt å tro spør du meg. Det er enorme menger informasjon tigjengelig, og de har gang på gang bevist, at situasjonen er helt motsatt. Makt og penger står høyt på deres ønskeliste, sammen med et ønske om å redusere verdens befolkning, for å få mer til seg selv. Umulige påstander?? Søk selv på internett, på informasjonskilder som ikke er tuklet med av mainstreem massemedia, og du kommer til å forstå, at verden ikke er helt som den har blitt presentert for deg. Alt jeg ønsker med å spre denne informasjonen, er at så mange som mulig skal få øynene opp i tide. Slik at vi vil være mange nok, til å få en slutt på maktapparatets mange konspirasjoner mot verdens befolkning. Dette er ikke noe som kommer til å gå over av seg selv. Dette kommer kun til å bli værre. Kjemp for din frihet, før det er for sent! 🙂
Et kort filmklipp på youtube, som handler om chemtrails vs contrails:
Annonser

3 tanker om “Chemtrails vs contrails

  1. Dette er en meget intressant problemstilling. Myndighenten har tydeligvis planer om å utslette oss ifølge forskeren James Ted Smith West. Menneskeheten har blitt til en gjeng uvitende noksagter, derfor er det fint at noen våger å stille spørsmål ved tingenes tilstand. Folk blir tydeligvis påvirket av vår turbulente tids oppskryte populærkultur. Når flere benker seg foran Tv for å se Tommy Steine istedenfore å se opp på himmelen, da har verden gått over alle støvleskaft.

  2. Hei Per Johan 🙂 Velkommen skal du være du være til min blogg 🙂 Tusen tusen takk for at du leser i den 🙂 Ja, det er mye som ikke henger helt på greip for tiden!! Men heldivis så har de ikke klart å dumme ned oss alle!! Vi som vet bedre har en stor oppgave forran oss, med opplyse folket, før det er for sent. Vi må finne en måte å komme sammen på og organisere oss, slik at vi kan effektivt kan hjelpe folket til å våkne opp! For hver person som tar steget ut av illusjonen om dagens verden, er den gode siden ett skritt nærmere seieren over det onde! 🙂 Så vi må bare stå på!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *