Gode nyheter

Nå er det over en uke siden dere hørte fra meg her, og jeg har ennå ingen nye bilder til dere! Helt utrolig!!! Kan ikke huske sist det gikk så lang tid uten at jeg så noen chemtrails. Så det er veldig veldig gode nyheter:-) Eller?? Jeg håper det iallefall. Men virker nesten litt for godt til å være helt sant…. 

I forrige uke observerte jeg chemtrails kun to ganger, på mandag og tirsdag, og så langt denne uken har jeg ikke sett noen. Jeg har desverre ikke bilder av chemtrailsene fra forrige tirsdag, fordi at de sprayet tidlig på morgenen og jeg hadde ikke med meg kameraet mitt den dagen. Når jeg kom hjem var himmelen sprayet helt full, så da så det bare ut som om det var overskyet. Resten av forrige uke, og denne uken har det vært  mye overskyet, og da er det jo umulig å se noe. Men kjenner jeg de rett så sprayer de nok litt over skyene, slik som på dette bildet jeg fant på: http://proliberty.com/observer//20091033.html

  

Men alt i alt, så må jeg si jeg syns jeg det er veldig gode nyheter, at jeg ikke har noen nye bilder til dere ennå:-D Får håpe det fortsetter slik!!!

Ønsker dere alle en fortsatt fin chemtrailsfri uke:-)

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *