Spraying lørdag 13.03.2010

Endelig sol og blå himmel uten chemtrais, var det jeg tenkte da jeg så ut av vinduet når jeg våknet. Men, ikke lenge etter var de der med flyene sine igjen…. Virket som de var veldig stresset med å få sprayet igjen himmelen i dag, har aldrig sett ett så tykkt chemtrails før!

Man kan tydelig se at den eser utover til å ligne en sky! Under ser dere at det strakk seg over hele himmelen, men det var tykkest på slutten..

Her kommer de å sprayer et vertikalt også!

Det este seg fort utover…. Disse chemtrailsene blåste sydover etter en stund, og de kom å sprayet nye. Men har ikke mere batteri igjen i kameraet mitt, så får desverre ikke tatt bilder av de… Skal kjøpe batterier etterpå, så blir det sikkert noen bilder til dere i morgen også, kjenner jeg chemtrais-sprayerne rett;-)

Annonser

15 tanker om “Spraying lørdag 13.03.2010

 1. Har sett det lenge, men ennå ikke skjønt hva som egentlig skjer. hva er det de sprøyter? Sykdom? Skygger for sola for at vi skal bli deprimerte over magngel på lys?

  Og hvorfor er dette fenomenet kategorisert som konspirasjonsteori? Alle kan jo se at flystripene er blitt myyyye breiere enn det de var da f.eks jeg var liten.

 2. «Chemtrails» er et begrep oppfunnet av konspirasjonteoretikere. Slike som ofte kalles for «fornuftsfiender». M.a.o. mennesker som avfeier naturlover, sunn fornuft og rasjonell tenking.

  Å forsøke å argumtere fornuftig og forklare at kondensstriper rett og slett består av vann, akkurat som naturlige skyer, er dessverre dødfødt. Fornuftsfiender vil nok dessverre aldri kunne være motakelige for vitenskaplige forklaringer.

  Det skumleste er imidlertid ar dere fornuftsfiender er svært farlige mennesker. Folkemord og utallige drap har til alle tider vært begrunnet utfra ulike konspirasjonsteorier. «Hekser» ble på 1600-tallet brent på bålet og millioner av jøder ble på 1900-tallet drept av nazistene. Både hos heksebrennerne og i nazistenes ideoligi var konspirasjonsteorier sentrale drivkrefter.

 3. Stå på, jobber daglig ute i Vestfold og ser nesten hver dag hvordan de pøser dritt i hode på oss.Var ute fra 0800 i dag, og har ikke sett en stipefri time

 4. Til Cyanid:
  Velkommen til min blogg, og takk for at du leser i den 🙂 Flott å høre om flere som har lakt merke til chemtrailsene!! Håper at alle snart er klar over denne realiteten. Vi må virkelig få gjort noe med det, men er ikke lett før flere er blitt klar over hva som foregår! Etter slaktingen av de såkalte «konspirasjonsteoretikerne» i den manipulerende massemediaen, har mange tatt helt avstand fra alt som blir kalt for konspirasjonsteorier. Så var jo veldig lurt av de å kalle chemtrails for det…. Alle kan nok se at flystripene har blitt breiere og lengre enn før ja, hvis de bare hadde hatt tid til å løfte blikket mellom stressingen til og fra jobb, middagslaging, avislesing og tv titting. Store deler av befolkningen kunne virkelig trengt et lite spark i baken for å komme ut av sin komfortsone, og få øynene opp for den virkelige verden. Vi må slutte å la myndighetene ha den totale makt over oss, at de vil vårt beste er en innprentet tro her i Norge, men behøver ikke å bety at det er det som er sannheten for det om….Tidene forrandrer seg… Chemtrails er desverre kun en liten del av deres konspirasjoner mot befolkningen. Men en viktig del, de skader ikke bare menneskene, men hele planeten vår. Det er mange forskjellige grunner til bruk av chemtrails, ingen av de har en positiv hensikt. Men har hørt at myndighetene i USA begrunner chemtrailssprayingen der med at de sprayer for å reflektere sola tilbalke til rommet, for å begrense den glogale oppvarmingen. Men hvorfor spraye på natten da?? ( Den globale oppvarmingen er også en sak for seg selv, annbefaler å sjekke ut andre kilder enn mainstreem media! ) Har hørt om tusner av fugler som har falt døde fra himmelen etter spraying, og alle katter og hunder som hadde vært i kontakt med et slags slimete regn etter en sprying i USA, døde. Tester viser at regnvannet etter spraying inneholder barium og alliminium, og noen steder har de funnet store menger blodceller etter chemtrails, og i områder hvor sprayingen har vært massiv siden 90 tallet, har mange fått sykdommer og noen slags fibertråder som gror ut av huden.. Å hindre oss sollys er også en måte å gjøre oss syke på. Høres veldig sykt ut, men de som styrer aller øverst, vil at befolkningen på jorda skal reduseres med opp til 90 prosent. Mange metoder blir tatt i bruk for å få til det. Det er også ett eller annet med at chemtrails gjør hele atmorfæren elektromagnetisk, og det skulle bidra til bruken av HAARP og noe annet, har ikke så mye greie på akkurat det..hehe,, Hvis du leter på internett, finner du mye informasjon om konsekvensene av chemtrails. Det er også mange som mener at vi går en bevissthetsrevolusjon i møte i nermeste framtid, at vi skal ta et stort skritt vidre i vår evolusjon som mennesker, særlig spirituellt sett. Og ved hjelp av mange metoder, blandt annet chemtrails, gjør myndighetene alt de kan for å holde vår bevissthet nede og unngå dette, slik at de ikke vil miste sin makt over oss. For mange kan nok dette virke litt søkt, men er du interessert i å vite mer om det, er det et hav av informasjon på internett og i spirituelle bøker. 🙂

 5. Til Jan:
  Hei, velkommen til min blogg! Takk for at du leser i den, og tusen takk for oppmuntringen. 🙂 Går nesten ikke en dag uten spraying, i alle NATO land…Helt sykt!!! Når flere forstår og vet om chemtrailsene, skal vi alle kjempe sammen for å bli kvitt dette tullet 🙂

 6. Til Myrstad:
  Hei, velkommen og takk for at du leser i min blogg. Håper du ikke er en av de som bevisst kjemper mot sannhet og opplysning av folket, men bare en skeptiker, som forhåpentligvis vil innse verdens sannheter før det er for sent. 🙂 Chemtrails er muligens navngitt av de såkalte «konspirasjonsteoretikerne» ja, men et navn må jo chemtrailsene ha. Du har totalt misforstått hva en «konspirasjonsteoretiker» er for noe. Vi er fornuftige bevisste mennesker, som vil alle sitt beste. Vi vil at sannheten skal komme fram til folket. Slik verden er i dag, er det veldig mye som ikke henger på greip, og vi jobber for at folk skal forstå dette og se virkeligheten for det den er. Da kan vi til slutt forrandre verden til et bedre sted for alle mennesker.
  Ja, kondensstriper er kondensert vanndamp, det er helt riktig. Og etter en stund forsvinner de. Noen ganger kan de vare veldig lenge, men de utvikler seg ikke til å bli store skyer, og de forsvinner alltid til slutt. Chemtrails oppfører seg på en helt annen måte enn kondensstriper. Du kan se kondensstriper etter flyene før og etter utslippet av chemtrails blir satt på. Myndighetene i USA har innrømmet bruk av chemtrails faktisk, men de sier det er for å reflektere sola tilbake til verdensrommet og begrense global oppvarming, noe som selvsakt bare er tull. (Akkurat som saken om global oppvarming!) Cuba har annmeldt USA for å spraye chemtrails over de. Dagen etter et eller annet land i øst Europa innmeldte seg i NATO, begynnte spraying av chemtrails der. Er nok også mange andre tilfeller som jeg ikke har hørt om. Grunnen til at vi ikke hører om noe av dette i den vestlige media, er fordi at media er et kontrollert apparat, hvor kun det myndighetene ønsker at vi skal vite, får komme fram. Myndighetene bruker blandt annet media (aviser, tv og radio) til å manipulere og beholde sin kontroll over befolkningen. Store deler av verdens befolkning lever i en virkelighet som ikke har noe samsvar med den egentlig virkeligheten. Det ønsker vi «konspirasjonsteoretikere» å gjøre noe med!! Vitenskapelige forklaringer er vi alle «konspirasjonsteoretikere» svært interesserte i å høre, vi hører defor på en stor menge av uavhengige forskere som er like opptatt av SANNHET som oss. Forskere og «eksperter»som kommer med sine vitenskaplige forklaringer utifra hvem som har annsatt de og betalt de, har jeg ingen tillit til. Vi er ikke farlige mennesker. Vi vil alle sitt beste, vi ønsker kun SANNHET, FRED OG KJÆRLIGHET. Folkemord og utallige drap som du nevner, har til all tid blitt utført av maktapparatet, særlig på de som prøvde å formidle sannheten om virkeligheten til folket. Bare tenk på han som kom å fortalte at jorda var rund, ble ikke han kappet hode av av prestene???? Det var først og fremst kirken som startet heksebrenningen, og myndighetene og politikerne som sto for nazizmen. Da dette foregikk trodde så og si hele befolkningen at alt var som det skulle, og at maktmenneskene hadde helt rett. Vi «konspirasjonsteoretikere» er de, som i disse sammenhengene ville gjort alt vi kunne for at sannheten og virkeligheten hadde kommet fram til folket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Med dette har jeg gitt mitt svar til alle de som kjemper mot opplysning og sannhet for folket, og uhelbredlige kverulerende skeptikere. Så er du en av disse, kan du spare deg for å legge igjen en kommentar med negative hensikter. 🙂

 7. Daglig spaying har foregått over Kristiansand siden jul. Jeg har vært langvarig syk og har derfor hatt god tid til å titte ut av vinduet. Har telt opp til 15 fly daglig med merkelig «haler». Noen mener jeg er lettere paranoid når jeg forteller om observasjonene mine. De sier det var på tide at jeg begynte å jobbe igjen:) Noe muffens foregår i allfall! Svinevaksina var jeg like mistenksom mot, det neste som kommer er fugleinfluensa om jeg skal gjette.

 8. Til Hilde:
  Hei 🙂 Velkommen til min blogg, og tusen tusen takk for at du leser i den 🙂 Etter jeg begynnte å observere dette for alvor, har jeg også sett flyene daglig, du er langt ifra paranoid!! Jeg vil nå heller si veldig bevisst og intelligent 🙂 Det er viktig å tenke selv. Ikke la noen få demotivere deg til å gjøre det, bare fordi de ikke tør det selv 🙂 Svineinfluensavaksina gjode du nok veldig smart i å holde deg unna, bare konspirasjon hele opplegget. Hvis du har interesse for å finne ut mer av hva som egentlig foregår bak kulissene, er det mye informasjon tilgjengelig på internett 🙂 Nyhetsspeilet.no f.eks kan være en grei side å begynne på. Vet denne siden har blitt veldig svartmalt i massemediaen, men det vil jeg påstå er kun på grunn av at du kan finne så mange sannheter der, som myndighetene helst vil at så få som mulig skal få vite om. Desverre så sluker Norges naive befolkning alt som blir presentert i media som den eneste sannhet, så er jo veldig lurt av media å gjøre så alle fnyser bare de hører ordet nyhetsspeilet, konspirasjonsteori eller lignende..

 9. Leser artikler på nyhetsspeilet ofte. Kom over den siden da jeg søkte informasjon om vaksinen. Det var først da jeg begynte å legge merke til Chemtrails. Siden har jeg kjøpt bøkene til Per-Aslak Ertresvåg som absolutt kan anbafales!
  Fantastisk at du åpnet denne bloggen! Tusen takk:)Chemtrails-stripene er vel den eneste synlige dokumentasjon på at noe foregår i samfunnet vårt. Synes det er rart ikke flere legger merke til det.

 10. Hei hei.
  bare litt nysjerrig.
  Ossen fly er det egentlig som slipper ut disse anderledes flystripene? (er det militærere fly type f16 osv er det rutefly, type Norwegian, SAS, eller er det private småfly?) hadde vert fint om du da fikk et bilde av flyet sånn sett kan du gå tilbake og finne ut hvem om faktisk slipper ut denne magiske eksosen. og Hvem er det liksom som skal slippe ut denne magiske eksosen? og hva innholder den? og hva er poenget? og hvem er «myndighetene» når du tenker denne sammenhengen NATO? Det Norske Militær? Russerne? Hva er poenget drepe befolkningen? kunne de ikke i så fall sluppet ut regn gift så hadde hele jævla hurven dævva?
  Hva har de å tjene på dette?

  Hadde vert fint om du hadde lagt opp et bilde av et fly med vanlig eksos stripe og et med magisk eksos stripe, ved siden av hverandre sånn at man kunne sett forsjellen.

 11. Hei Tore Andre 🙂 Så morsomt at du, en av de største skeptikerne jeg kjenner har funnet veien til min blogg 😀 Tusen takk for at du leser i den!! Som jeg har forstått det, så er det militerfly som sprayer. De må nok ha fly som er spesialtilpasset for formålet. Er jo ganske store mengder kemikalier de har med seg opp i luften. Jeg har ikke så bra kamera at jeg hadde klart å zoomet inn slik at du kunne sett selve flyet. De flyr ganske høyt. Men har lest om fly i USA som har flydd så lavt når de har spredd chemtrails, at de kunne lese hva som sto på flyet… De som står bak chemtrails-sprayingen, og andre konspirasjoner mot befolkningen, er de øverste myndighetene, også kalt NWO eller de som ønsker og starte NWO. Politikken du hører om i aviser og ser på tv, er kun et stort skuespill. I disse tider har befolkningen ingenting de skulle ha sakt, det er et «usynlig» maktapparat som styrer bak i kulissene. Dette maktapparatet består av verdens mektigste personer. Google NWO eller Rockerfeller for eksempel, så finner du masse informasjon. Grunnene til å spre chemtrails er å spre sykdommer(f.eks morgellons desease), den store mengden bariummen i chemtrails hemmer immunforsvaret vårt, og sammen med andre immunhemmende metoder, som f.eks veldig næringsfattig mat full av sprøytemidler og kemikalier og vaksiner, vil vi være lette ofre for sykdom. Både naturlig sykdom og spredd av de. De kan ikke drepe oss åpenlyst med vilje, det forstår du vel at aldrig ville gått. Her er det manipulasjon av mundigheter rundt om i verden, med løfter om makt og penger som må til. Slik at de på en slu og usynlig måte kan få gjennom sine planer. «Usless eaters» kaller de befolkningen for. Det har vært filmet på møter, hvor de snakker om at de vil redusere befolkningen i verden ned til 500 millioner mennesker. Dette er en reduksjon på ca90%. De ønsker å bruke befolkningen som «slaver», og at de skal sitte på makten, og ha alle ressursene for seg selv. Ja, jeg vet dette høres helt søkt ut. Men desverre er det en realitet. Det er tusner av andre mennesker i verden som har innsett dette nå. Men for å få gjort noe med det, avhenger det at størstedelen av befolkningen er ved bevissthet slik at vi kan løse dette sammen. En liten gruppe med personer her og der, har i utganspunktet ingenting å stille opp med mot maktapparatet. Det eneste våpnet vi har, er at så mange som mulig vil våkne opp i tide. Jeg vet dette kan være vanskelig for mange. Det er tross alt hele illusjonen om virkeligheten du må legge bak deg. Kan til dels sammenlignes litt med den gangen alle trodde jorda var flat. I førsten var det bare noen få som innså at den var rund, men til slutt var det fler og fler som forsto, og nå vet alle sannheten. FN, NATO, WHO osv er kun en stor bløff. Sammen med global oppvarming, 9/11, krigen i Irak og Afganistan osv osv osv. Massemedia er styrt og kontrollert, full av manipulasjon, mind control og annet dritt. Vil du ha ekte nyheter og nøytral informasjon som ikke er tuklet med, må du lese på internett. Jeg kunne fortsatt og fortalt deg ting side opp og side ned, men det er du selv som må ta skrittet videre, og ta ansvar for din egen oppvåkning. Men lurer du på noe, kan du gjerne spørre meg altså 🙂 Dette er store, viktige og spennende tider i menneskenes historie som vi nå er inne i. Et stort sprang i menneskenes utvikling av bevissthet står for tur. Denne vil medføre store forrandringer i verden. Makt og penger vil ikke lenger ha en sentral rolle. Dette er det øverste maktapparate veldig klar over. Og de gjør alt de kan for å hemme dette, slik at de kan beholde sin makt i framtiden……

 12. Til Tore Andre:

  Har skrevet et lite innlegg i bloggen om akkurat det du spurte om. Sjekk gjerne ut linkene også, og linken til filmen på youtube, som ligger helt på slutten av innlegget 🙂

 13. hehe. Tror det bare er sunt å være litt skeptisk, ikke tro blind på alt man leser.
  for det å være skeptisk til å virke negativt, det er det apsolutt ikke, men selsagt viktig å være engasjert, Vis noen virkelig ville kommet til bunns i dette funnet svaret på det, hadde det sikekrt ikke vært så sykt vansklig, et bilde på himmelen av en flystripe uansett hvor tykk eller tynn den er, er ikke noe ornklig bevis, men uansett om det var tilfelle, så er det ikke så mye de får gjort om dagen etter vulkan utbruddet, er jo faktisk fly forbud, hehe. men blir spennende og se om du finner frem til noe nytt,skal kikke innom i mellom.
  lykke til 🙂
  og vis du skulle komme over et bedre kamera eller kansje en bra kikkert, så er det nok bare Norwegian flyet til Bergen som er ute på tur 😉 snakkex

 14. Til Tore Andre:
  Ja, det er supert å være skeptisk, så lenge du er skeptisk til det, som det lønner seg for deg, å være skeptisk mot!!!! Ikke tro blindt på tv, aviser, på skolebøker og mainstreem informasjonskilder. De som formdler denne kunnskapen til deg, har personlig mye å tjene på ved å disinformere deg. Ja, jeg forstår det kan være ekstremt vanskelig å ta skrittet ut av sin egen komfortsone, og sin egen oppfattelse på virkeligheten. Man blir hele livet foret med informasjon, fra alle mulige kanter og personer. Ved hjelp av informasjonen, så lager man seg et bilde av virkeligheten. Alle liker å tro at sitt bilde er det som inneholder den absolutte sannhet. Men i de fleste tilfeller i dagens samfunn, er dette desverre ikke situasjonen. Vi har desverre blitt løyet for hele livet, av lærere, politikere, gjennom aviser og tv programmer, organisasjoner, leger osv osv. Til og med dine foreldre har har vært med på å gi deg et usant bilde av virkeligheten. Men de har selvfølgelig gjort dette på bakgrunn av at de selv er desinformert, akkurat som de fleste andre.
  Jeg får et intrykk av at du egentlig ikke har sett så veldig nøye på bildene, og ikke lest det jeg har skrevet. Før du kommer med flere kommentarer, vil jeg gjerne at du tar deg tid til å gjøre dette. Ta gjerne også en kikk på noen av linkene jeg har lakt ut. Det er opp til deg om du vil våkne opp fra illusjonen du er født inn i. Det kan virke utrolig skremmende, det har jeg stor forståelse for. Og også kanskje hensiktsløst, men det kan jeg forsikre deg om at det ikke er! Det er store verdslige forrandringer vi nå er inne i, og mer skal komme i tiden framover. Jeg sunne sittet å fortelle deg om dette resten av dagen, men det kan kanskje bli litt for mye for deg på en gang 😉
  Men tilbake til chemtrails. Spørsmålet er ikke om det eksisterer eller ikke. Men hvorfor de gjør dette mot oss, og hva som er hensikten, og hva vi kan gjøre for å få en slutt på det! Bare ved hjelp av bildene mine, har du utallige bevis. Det er vitenskapelig umulig at vanlige flystriper kan bli milevis lange, slik som du ser på bildene. Det er også vitenskapelig umulig at vanlige flystriper kan utvikle seg til å bli skyer, slik som du kan se spesiellt godt på den ene bildeserien min. Vanlige flystriper kan heller ikke holde i timesvis, dette er vitenskapelig umulig. Vanlige flystriper kan heller ikke forrandre tykkelse og lengde så drastisk på så kort tid, som du ser på bildene hvor flyet skrur av utslippet. Vanlige flystriper kan heller ikke utvide seg, til å til slutt ligge som et teppe over himmelen. Dette er vitenskapelige fakta, som du ikke kan latterligjøre og snakke vekk. Mine bildebevis er bare brøkdelen av de millioner av bider som er tatt av chemtrails de siste årene. Jeg kan også nevne for deg, at USA har inrømmet chemtrailsspraying, men de påstår det er for å reflektere sola tilbake til verdensrommet, og hindre global oppvarming. Vel, denne unskyldningen holder ikke, de sprayer på nattan også, og de er veldig klar over at hele den globale oppvarmingen og klimasakene bare er en stor bløff!!!! Cuba anmelte faktisk militeret i USA, for å fly over Cubansk luftrom og sraye chemtrails! Så du videoklippet med værmannen som inrømmet chemtrails forresten?? Det er tusner på tusner av folk verden over, som er fullstendig klar over forekomsten av chemtrails. Fler og flere våkner, og forhåpentligvis er vi snart nok folk til til å få en slutt på dette. Det er alt og det eneste vi vil. Bevisene er der i store mangfold, rett forran øynene dine! Om du vil se de eller ikke, er det bare du selv som avgjør, og du selv som har ansvar for.
  Du kan latterliggjøre alt dette hvor mye du vil, realiteten vil ikke forsvinne for det om. Lykke til du også 🙂

 15. Hei. veldig bra det er noen som lager en side og opplyser om dette.. jeg bor i sandefjord og her er det daglig spraying. tror de flyr veldig høyt for får liksom ikke sett flyene. jeg blir bare så frustret av og tenke på at disse livs farlige kjemikalene som de sprayer oss med som innsek med puster jeg og min famile inn.. og det er ingenting jeg kan gjøre med det..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *