13 tanker om “Min nye blogg

 1. Til nogeques-online:
  Velkommen skal du være til min blogg 🙂 Takk for at du leser i den, og supert at du syns det er interessant 🙂 håper at så mange som mulig vil innse sannheten i nærmeste framtid, slik at vi sammen kan få gjort noe med dette problemet! Hvis det er mange nok som går imot dette, så kan vel ikke myndighetene gjøre noe annet enn å kutte det ut?? 🙂

 2. To generic cials from india:
  Hi, welcome to my blog 🙂 Thank you so so much, I really apreciate your comment 🙂 Sorry that Im writing the blog in norwegian, hope you can understand some it afterall, maby you can try the google translator?? 🙂 Well, I guess the pictures can talk for themselves anyway 😉 hehe…

 3. Interesant…. Chemtrails….?
  Men hvilke fly slipper ut chemtrails over byen Kristiansand ? Er det et fly som tar av fra Kjevik for å slippe ut dette, eller kommer det de fra andre flyplasser eller andre land ?

  Når du observere og regstrerer så konkret som du gjør, burde du gå videre til neste skritt med å alliere deg med noen du stoler på, til å få noen som kan zoome inn, og ta bilder av flyene som slipper ut chemicalene over byen. Dersom du har flynummeret er det enkelt å «spionere» litt og finne frem til hvor og evnt hva de tar med seg opp i luften. Bellona og Oddekleiv-gjengen går over stokk og stein for å finne ut av slike ting. En prøve burde blitt tatt av luften inne i chemtrailskyene, men det er litt vansklig å komme seg så høyt opp. Derfor er det enklere å «spionere» litt på hva disse flyene virkelig tar med seg opp i luften. Og om det virkelig er slik som det her fremkommer.

 4. Hei Dag 🙂 Velkommen til min blogg 🙂 Takk for din interesse! Slik som jeg har forstått det, så er det militærfly som lager chemtrailsene. I USA har det blitt observert uregistrerte fly som slipper ut chemtrails. Det hadde vært veldig interessant å zoome inn på flyene over Kristiansand, å se hvor de kommer fra. De kommer nok ikke fra Kjevik, for de er veldig høyt oppe i luften når de flyr over byen. Flyene som man kan se at letter og lander på Kjevik, flyr veldig lavt i forhold. Ja, hadde vært veldig gøy å alliert meg med noen. Men slik som situasjonen er nå, så kjenner jeg ingen andre som tror på dette, eller har noen interesse for det. Jeg er egentlig en helt vanlig jente på 23 år… Chemtrailsene burde blitt gitt mye mer oppmerksomhet, mange flere tester må bli tatt, og det må komme fram i media. Jeg skal sjekke ut Bellone og Oddkleiv-gjengen som du kaller de! 🙂

 5. Hei..
  veldig bra bilder og ei kjempe side du har!! jeg og en kompis har selv drevet å observert /tatt masse bilder av chemtrails spesielt kristiansands området!!
  la merke til du had noen veldig bra bilder av black line også der..

  er på tide at byen,norge og verden løfter opp øynene å våkner!!
  hvor er bevissheten til menneske hen!!

  Enn skulle ha gått samlet å få ut dette til folket..
  men men det er jo ikke lett når «folket» kun forhold seg til media som vi er lært til å tro er sann!!

  fortsett med dette flotte arbeidet ditt..
  ble imponert 🙂

  hilsen gutt 30 fra kr.sand

 6. Hei Haakon 🙂 Tusen tusen takk, så hyggelig kommentar 🙂 Velkommen til min blogg 🙂 Er alltid så gøy å høre om andre folk i Kristiansand som har observert chemtrails!! Godt å vite man ikke er helt alene, selv om det er nok ikke så veldig langt ifra her i denne byen. 😉 Hvor bevisstheten har tatt veien hen, ja det er et veldig godt spørsmål.. Er ikke så lett og opplyse folket uten media nei, og tviler egentlig på at det finnes en vei inn der… Hadde vært helt fantastisk å samlet en gruppe med «våkene» folk, som kunne finne ut av hva vi kan gjøre…. I mellomtiden må vi bare fortsette å være kreative, og spre budskapet så godt vi kan.. Kjempebra film på youtube 🙂 Fortsett med det flotte arbeidet ditt du og! Med en haug av dokumentasjon og bevis, kan vi kanskje bidra med å få sannheten ut til massene! 🙂

 7. Hei igjen:)
  takk for det!! helt enig, er bra det finnes folk rundt omkring som er våkne .. selv om det av og til føles som at ingen andre enn en selv ser det liksom!! trodde ikke det var «noen» i kr.sand liksom hehe.. men der tok jeg feil:))
  media er jo illuminati styrt!! en for ikke fakta … det er så mye skjult agenda desverre!!
  vi for ta å opplyse folk!! kanskje holdt «møte «å div samlet byen og resten av norge!! vist di hva en har av matriale.. for jeg tror det egentlig blir flere å fler som stiller spm.. men di føler seg aleine og blir sett på som konspirasjons folk om di har sett /meninger om noe som ikke nyhets media har vært ute med!!

  lurte på om det er greit om jeg tar noen av dine bilder å sender til en fyr!! en som har jobbet med fakta om chemtrails osv i mange mange år!!
  du hadde liksom så evig bra bilder :))

  ha en fortsatt fin chem free day my friend!!

  -Haakon-

 8. Til min venn Haakon:
  Selvfølgelig må du bare bruke bildene mine 🙂 Er bare kjempeflott hvis de kan komme til nytte 🙂 Jeg tenkte litt på en ting som vi kanskje kunne gjort, neste gang det er veldig synlig spraying! Vi kan få med så mange som mulig, og gå rundt i byen med en megafon, og be folk se opp på himmelen, og si korte kommentarer om chemtrails. Og samtidig gå å dele ut løpesedler med info om chemtrails, og litt annet.. Hehehe.. Tror det kanskje kunne gjort susen altså!! Vi hadde kanskje til og med fått litt media dekning. Vel, media hadde sikkert bare slått sykt ned på det, men det kan vi jo si litt høyt om i megafonen også 😉 Hva syns du??? Og kanskje vi kan arrangere en slags forelesning, hvor de som har spørsmål, kan komme gratis å se på. Vi kan skrive dato og klokkeslett på løpesedlene. Og hvis det er mange som melder seg på, så kan vi få en som er veldig god til å snakke for seg, til å komme hit! Og jeg kan helt sikkert ordne slik at vi kan låne en forelesningssal på UiA!!?? ÅÅÅh det hadde vært sååå gøy!!! 😀
  Er faktisk ingen chemtrails her i dag!! Så ønsker deg og en fortsatt fin chemtrailsfri dag (og forhåpentligvis uke) 🙂

 9. Hei:)
  sorry seint svar:(

  hørtes kjempe kult ut hehe.. ihvertfall det med løpe sedler og ha en forelesning:)

  har du en mail adr.. vel forresten ikke lurt å legge ut her kanskje!! :S

  men vi må få i gang noe;)
  det hadde vært gøy..

  legger en link til noen av mine div filmer som er lagt ut..

  http://search.clipta.com/?q=redbull79&l=en

  ønsker deg en veldig fin dag/kveld videre.

  hilsen Haakon .

 10. Hei, takk for siden din. Ville bare legge igjen min egen blogadresse, den er også ny (bare noen dager gammel) – men verdt å besøke for det. Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *